חזרה לאינדקס מתכונים >>
הדפיסי מתכון
שתפי חברות

יוגורט טבעי

 

 

מרכיבים:

 

1 ליטר חלב

3 כפות יוגורט קנוי
ניתן להוסיף ממתיק לפי טעמכם

איך מכינים?

מחממים את החלב בסיר ל-80 מעלות (קצת לפני רתיחה כשיש בועות מסביב).
מקררים את החלב ל-40 מעלות (מעט יותר חם מטמפרטורת הגוף).
מוסיפים את היוגורט לחלב, מערבבים היטב ומעבירים לטרמוס שישמור על הטמפרטורה למשך 5 שעות לפחות.
ככל שהיוגורט ישהה יותר זמן בטרמוס כך תעלה החמיצות שלו.
מעבירים לכלי עם מכסה ומקררים מספר שעות במקרר.

המתכון המעולה הוא של אילנית בנו בעלת הקיטרינג –  טעם של עוד