קלה מאוד להכנה
מרכיבים
כ-1 כוס פירורי לחם או פנקו
מלח
פלפל שחור
שוטפים היטב את הכרובית, ומפרקים אותה לפרחים.
לחלוט את הכרובית ל משך 5 דקות.
טורפים ביצה (או שתיים, תלוי בגודל הכרובית) יחד עם הכורכום, מלח ופלפל.
בקערה אחרת שמים את פירורי הלחם או הפנקו.
טובלים את פרחי הכרובית בביצה ואחר כך בפירורי הלחם (כמו כשמכינים שניצלים).
מניחים את פרחי הכרובית בתבנית, מפזרים מעל מלח.
אופים כ-25 דקות, עד שהמעטפת פריכה, הפירורים מזהיבים ופרחי הכרובית מוכנים לאכילה.