חזרה לאינדקס מתכונים >>
הדפיסי מתכון
שתפי חברות

מאפינס בטטה וקישואים – דיאטטי

רכיבים 

2 בטטות בינוניות

3 קישואים בינוניים

בצל בינוני קצוץ

מלח, פלפל

2 כפות קמח

 1 ביצה

 

הוראות הכנה: 

קולפים את הבטטות ומבשלים במים על לריכוך.

את הקישואים והבצל  מגרדים בפומפיה :-)
 
מערבבים יחד את כל החומרים ושמים בתבנית של  מאפינס – בתחתית שמים פרורי לחם. 
 
אופים בתבנית שקעים, בחום של 170 מעלות, כ15-20 דק.
 
המאפינס יוצאים רכים מאוד וטעימים להפליא.