למה כדאי לנו לאכול חזה עוף?
אחד הנתחים הרזים ביותר בעוף, דל מאוד בשומן ולכן גם בכולסטרול. מקור מצוין לברזל וויטמין B12 .
מספר מנות : 4 מנות
ערך קלורי למנה: 180
1 כפות שמן
¼ כוס מיץ לימון סחוט טרי
2 כפות רוטב סויה
1כף דבש
4 חתיכות חזה עוף (500 ג')
בצל ירוק
½ שקית לקט ירקות קפוא – כרובית, גזר, ברוקולי
פלפל אדום ופלפל צהוב חתוכים לרצועות
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
להוסיף שמן לווק
מטגנים את רצועות העוף מכל צדדיהם ב ווק.
להוסיף את מיץ הלימון, רוטב הסויה והדבש, ממליחים ומפלפלים
להוסיף את הירקות
להקפיץ את הכל כ 7 דקות ולהגיש