חזרה לאינדקס מתכונים >>
הדפיסי מתכון
שתפי חברות

מתכון לחזה עוף מוקפץ בווק ב7 דקות

 

למה כדאי לנו לאכול חזה עוף?

אחד הנתחים הרזים ביותר בעוף, דל מאוד בשומן ולכן גם בכולסטרול. מקור מצוין לברזל וויטמין B12 .

 

מספר מנות : 4 מנות

 

ערך קלורי למנה: 180

 

1 כפות שמן

¼ כוס מיץ לימון סחוט טרי

2 כפות רוטב סויה
 1כף דבש
4 חתיכות חזה עוף (500 ג')
בצל ירוק

½ שקית לקט ירקות קפוא – כרובית, גזר, ברוקולי

פלפל אדום ופלפל צהוב חתוכים לרצועות
מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:
להוסיף שמן לווק         

 מטגנים את רצועות העוף מכל צדדיהם ב ווק. 

להוסיף את מיץ הלימון, רוטב הסויה והדבש, ממליחים ומפלפלים

להוסיף את הירקות

 

להקפיץ את הכל כ 7 דקות ולהגיש