חזרה לאינדקס מתכונים >>
הדפיסי מתכון
שתפי חברות

פופקורן ללא שמן

 

 

 

אם כבר לאכול פופקורן אז עדיף להכין לבד בבית כך ניתן לחסוך את המלח, החומרים המשמרים והשומן

 

ביננו הפופקורן הביתי יוצא הרבה יותר טעים :-)  

 

איך מכינים?

 

1. שמים בקערה  מזכוכית שכבה אחידה גרגירי פופקורן  מכסים במכסה מיוחד למיקרו  ( כמו בתמונה)

2. מפעילים את המיקרוגל ל 5 דקות. 

 

איך נדע שהפופקורן מוכן  ?

 

כששומעים שיש יותר מ 2-3  שניות שקט בין פיצוץ אחד לשני זה אומר שהפופוקרן  מוכן.

 

כמה למנת ביניים?

 

3 כוסות פופקורן 

 

בתאבון :-)