חזרה לאינדקס מתכונים >>
הדפיסי מתכון
שתפי חברות

פלפלים קלויים בתחמיץ

 

למה פלפל?

 

הפלפל עשיר בנוגדי חימצון רבים – לדוגמא בטא קרוטן, לוטאין ועוד…

תמיד נחמד לגוון את התיבול ואת הטעם :-)

לפניכן הצעה למתכון לפלפלים קלויים שניתן להוסיף לכריך או לארוחה כתוספת.

 

חומרים :

6 פלפלים כתומים או אדומים 

4 שיני שום 

כף שמן זית 

2 כפות חומץ

חצי כוס מים פושרים 

2 כפיות סוכר חום 
 

אופן ההכנה

1. קולים את הפלפלים בתנור או שמים בשקית קוקי – תנור במצב של גריל חום בינוני ל כחצי שעה.

2. מנקים את הפלפלים מהעוקצים ומהגרעינים וחותכים את הפלפלים לרצועות דקות. 

3. מוציאים מהתנור ומוסיפים את השום, שמן זית, חומץ .

 

בתאבון!