חזרה לאינדקס מתכונים >>
הדפיסי מתכון
שתפי חברות

פסטה ברוטב שמנת עם פטריות

 

מנה קלה להכנה עם שמנת סויה אלפרו 5% 

 

מנה טעימה מאוד!

 

מרכיבים

  • שקית פסטה
  • כ-3/4 סלסלה פטריות שמפיניון חתוכות גס
  • 1/2 בצל קצוץ
  • 1 שן שום קצוצה
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת סויה 5% של אלפרו
  • כף אבקת מרק פטריות 

 

אופן ההכנה :

  • מבשלים את הפסטה.
  • חותכים גס את הפטריות.
  • מחממים על אש בינונית מחבת עמוקה או סיר בינוני. מוסיפים כף שמן זית , כשהשמן  מתחיל לבעבע מוסיפים את הבצל והשום.
  • מטגנים עד שהבצל מתרכך (מקפידים שהאש לא תהיה גבוהה מדי, כדי שהשום לא ייחרך – זה יהפוך אותו למר ולא טעים).
  • מוסיפים את הפטריות למחבת עם הבצל ומגבירים מעט את האש. מטגנים 4-3 דקות, עד שהן משחימות אך לא מתרככות מדי.
  • מוסיפים את השמנת, ומתבלים במלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט. מערבבים היטב.
  • מבשלים כ-4 דקות ברתיחה עדינה מאוד, עד שהרוטב מסמיך מעט.
  • מוסיפים את הפסטה המוכנה ומערבבים היטב.

 

 

בתאבון!