חזרה לאינדקס מתכונים >>
הדפיסי מתכון
שתפי חברות

פסטה עם פלפלים בשלל צבעים

תמיד נחמד לגוון את עם פלפלים צבעוניים  :-)

 

 

הפעם נכין סלט פסטה עם פלפלים משלושה צבעים, תבלינים,זיתים ושמן זית, את המנה אפשר להגיש חמה או מקוררת.

 

הפלפלים בשלושה צבעים מספקים ערכים תזונתיים מצוינים - יש בהם ויטמינים רבים כגון ויטמין A, ויטמין C וויטמין.

 

כמובן, שאפשר להחליף את הפסטה הרגילה לפסטה מקמח מלא. 

 

התוצאה - מנה ים תיכונית משגעת ומלאת כל טוב, שקל להכין ושכיף לאכול יחד.

 

 

מרכיבים:

חבילת פסטה  (500 גרם)

פלפל גדול אדום

פלפל גדול צהוב

פלפל גדול ירוק

תכולה מסוננת של חצי קופסת שימורים של זיתים ירוקים מגולענים

תבלין לפיצה.

כף שמן זית.

אפשרי - צרור בזיליקום טרי קצוץ/ 1 כפית פסטו מוכן.

גבינה צפתית 5%

 

אופן ההכנה: 

מבשלים את הפסטה

שמים כף שמן זית במחבת גדולה.

חותכים את הפלפלים לרצועות

 

מוסיפים את הפסטה, גבינה צפתית %5 פלפלים, הזיתים ותבלין הפיצה למחבת ומקפיצים ל כ 7-10 דקות.

 

בתאבון :-)