פשטידת פטריות וגבינות
מערבבים את המרכיבים ושמים בתנור – ממש קלה להכנה וטעימה.
מרכיבים :
פרורי לחם
2 קוט'ג
2 ביצים
1 בצל
קופסת פטריות טריות
1/4 קובית גבינה בולגרית
1 פרוסת גבינה צהובה 9%
אופן ההכנה:
1. לטגן את הבצל עד שיזהיב
2. להוסיף את הפטריות למחבת
3. להוסיף את כל המרכיבים לקערה ולערבב , את פרורי הלחם לפזר בתחתית התבנית ומעל הפשטידה (ראי תמונה )
4. לשים בתבנית ולתנור למשך כ 40 דקות
בתאבון
מיכל
למתכונים נוספים – לחצי כאן