חזרה לאינדקס מתכונים >>
הדפיסי מתכון
שתפי חברות

רצועות חזה עוף, אורז ואפונה מוקפצים

 

למה כדאי לנו לאכול חזה עוף ?

אחד הנתחים הרזים ביותר בעוף, דל מאוד בשומן ולכן גם בכולסטרול. מקור לברזל וויטמין B12 .

 

מספר מנות : 6 מנות

 

ערך קלורי למנה: 250

 

חומרים 

1 כפית  שמן

2 כפות רוטב סויה

1כף דבש
4 חתיכות חזה עוף (500 ג')

רבע  שקית אפונה קפואה 

2 כוסות אורז אחרי בישול 
 

אופן ההכנה:

להשרות את חזה העוף בדבש והסויה         

מטגנים את רצועות העוף מכל צדדיהם במחבת טפלון. 

כשרצועות חזה העוף מוכנים – להוסיף את האורז המבושל ואת האפונה (אין צורך לבשל קודם)

לערבב הכל יחד למשך 7 דקות 

 

דוגמא למנה לצהריים: 

 

 

בתאבון  :-)  !