חזרה לאינדקס מתכונים >>
הדפיסי מתכון
שתפי חברות

כרוב סגול מוקפץ

 

הידעת!

 

כרוב סגול מכיל כמויות גבוהות מאוד של אנתוציאנינים אשר מעניקים לו פעילות נוגדת חמצון עצומה!  כלומר רכיבים פעילים נוגדי סרטן האופייניים לירקות ממשפחת המצליבים.

 

כמו כן, הכרוב הסגול עשיר במגוון גדול יחסית של ויטמינים, מינראלים  וסיבים תזונתיים. לאור זאת, מומלץ לשלב את הכרוב הסגול בתפריט היומי. 

 

המתכון המצורף יכול להיות תוספת מעולה ומשביעה לארוחה!

 

איך מכינים:

1. לחתוך את הכרוב הסגול לרצועות.

2. לחתוך בצל ולטגן אותו עד שהופל לשקוף.

3. להוסיף את רצועות הכורב הסגול.

4. להוסיף חומץ בין יין לפי הטעם.

5. להקפיץ את הכל יחד כ 15 דקות.

 

תוספת חינמית וטעימה במיוחד! 

 

בתאבון!