איך לקרוא את הסימנים על אריזות מוצרי המזון ?
מאת מיכל גרשוביץ
28.12.2019
הסימון התזונתי מאפשר להבין מהי תכולתם של רכיבי התזונה במזון ולהשוות בין הערכים התזונתיים של מוצרים דומים מבחינת הערך הקלורי, תכולת השומן, החלבונים, הנתרן ורכיבי תזונה נוספים.
סימון המוצר באמצעות תווית המזון הוא בבחינת "תעודת הזהות" של המוצר.
טיפול בעצירות - המלצות
מאת מיכל גרשוביץ
23.12.2019
עצירות הינה תופעה שכיחה בעולם המערבי. מדובר בקושי בהעברת צואה , תחושה של ריקון לא שלם. מקובל להגדיר עצירות כאי מתן צואה במשך שלושה ימים ומעלה.
חמין
מאת מיכל גרשוביץ
04.12.2019
מתחיל להיות קריר ומרגישים את החורף מתקרב...
שאלה נפוצה בימי החורף - חמין – כמה מותר לאכול?
אז לפני שנתחיל הסבר קצר...